Pitch Perfect Workshop

Tarih:  Date

Pitch Perfect // Mükemmel Sunum

Nitelikli fikir üretmek zordur; insanları üretilen bu fikrin kayda değer olduğuna ikna etmekse daha da zor. Birçok heyecan verici, umut vaat eden fikir kötü yapılan sunumlar nedeniyle gözden çıkartılır. Pitch Perfect // Mükemmel Sunum farklı yaratıcı alanlarda çalışan ve bu konularda eğitim veren profesyoneller tarafından tasarlanmış, üç yıldır İ.D. Bilkent Üniversitesi, Güzel Sanatlar, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, İletişim ve Tasarım Bölümünde düzenlenmekte olan bir çalıştaydır. Katılımcıların karşılarındaki kişi, grup, kurum veya kuruluşları fikirlerinin dinlenmeye ve uygulamaya konmaya değer olduğuna ikna etmelerine yardımcı olmalarını amaçlamaktadır. Süreçte fikir geliştirme ve sunum yapma tekniklerine odaklanan çalıştay, katılımcıların yalnızca sunacakları fikirleri değil, aynı zamanda kendilerini de hazırlamalarına yardımcı olacak bilgi aktarımları ve aktif katılım gerektiren çeşitli alıştırmalardan oluşmaktadır. Çalıştay sonunda katılımcılar çalışmalar doğrultusunda geliştirdikleri bir fikri sunup yürütücüler ve katılımcılardan geri bildirim alarak katılım belgesi almaya hak kazanırlar.

Kayıt linki: https://forms.gle/TR22FpkmrzuKEPj96

Çalıştay Mimarlık Fakültesi öğrenci ve çalışanlarına açık olup 20 kişi ile sınırlıdır.

Süre: 10:00-16:00

Çalıştay Yürütücüleri: Boran Aksoy, MFA,