Pro Carton Genç Tasarımcı Ödülleri

Tarih:  Date

Öğrencilerimizin birinci sınıf stüdyosunda geliştirerek Pro Carton Genç Tasarımcı Ödüllerine başvurdukları tasarımlardan üçü, KASAD Karton Ambalaj Sanayicileri Derneği tarafından mansiyon ödüllerine layık görüldü. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi ve projelerine destek veren tüm öğretim elemanlarımızı tebrik eder, ilgi ve yardımları için KASAD ekibine teşekkürlerimizi sunarız.

Behiye Meltem Büyük ürünü "Mollis, Sanitary Pad" ile "Creative Cartonboard Packaging - All Other" kategorisinde mansiyon,

Nilsu Babayiğit ürünü "One Portion Pasta" ile "Creative Cartonboard Packaging - Food & Drink" kategorisinde mansiyon,

Tuana Kaynar ürünü "Frutti-Birdie" ile "Creative Cartonboard Packaging - Food & Drink" kategorisinde mansiyon almaya hak kazanmışlardır.