Yüzüncü Yıl Anı Objesi Tasarımı Yarışması

yarışma

Yüzüncü Yıl Anı Objesi Tasarımı Öğrenci Yarışması; cumhuriyetin ilk yüzyılını tamamlıyor olduğumuz şu günlerde, geçmişten geleceğe cumhuriyet değerlerimizin günümüz bakışıyla yorumlanması ve sembolik bir anı objesi tasarımı olarak hayata geçirilmesini amaçlamaktadır.

Tasarlanacak olan anı objesinin masa, raf gibi düz yüzeylerde kendi kendine ayakta durabilmesi; yatay, dikey veya açılı şekilde 12 cm x 12cm x 20 cm hacmini aşmayacak bir formda olması gerekmektedir. Objenin fonksiyonel bir kullanımının olması beklenmemektedir.

Yarışma, Türkiye Cumhuriyetinde öğrenim görmekte olan mimarlık, tasarım ve güzel sanatlar fakültelerinin lisans öğrencilerinin bireysel veya ekip katılımına açıktır. Detaylar için lütfen yarışma şartnamesini okuyunuz.

ÖDÜLLER

Dereceye giren tasarımların para ödülleri, sonuçların açıklanmasını takiben iki ay içerisinde taraflara ödenecektir. Ödül alan tasarımın ekip katılımı olması durumunda para ödülü başvuran ekip üyeleri arasında eşit olarak bölünecektir.

• Birincilik ödülü: 12.000 TL
  • İkincilik ödülü: 7.000 TL
  • Üçüncülük ödülü: 3000 TL

YARIŞMA TAKVİMİ